Bună! Sunt Roxana, o moldoveancă din județul Iași, mutată la Roman după schimbarea numelui. Am 32 de ani și sunt mama unui super pitic energic și dornic de explorat.

Odată cu cu diversificare lui Iustin am redescoperit dragostea pentru mancarea curată, simplă și sănătoasă. Imi place să petrec timp cu Iustin și simt că alaturi de el mai pot fi încă puțin copil.

Imi plac plimbările în natură, gradinaritul, gătitul în tihnă și iubesc caii. Sunt marea mea dragoste încă din copilărie.

Imi place să gatesc în timp ce ascult muzică, podcasturi mă relaxeză. Când vine vorba de gătit îmi place să exploatez la maxim ce avem deja în frigider/camara pentru a evita cât mai mult risipa.

Aici veți găsi rețete care au fost parte din calătoria Omulețului meu în perioada de diversificare. Am pornit blogul in ideea de a face ceva pentru mine în perioada concediului de maternitate, iar soțul a fost cel care ma incurajat constant. Imi doresc ca atunci cand ajungeti aici să gasiti inspirație cand vine vorba de retete simple și gustoase pentru intreaga familie.

Vă îmbrățișez cu drag și aștept feedback-ul vostru.